Van der Veer Kabel

Van der Veer Kabel B.V. is specialist in kabel voor mechanische overbrenging. Voor toepassing in o.a. rijwielen, kleine voertuigen, rolstoelen, bedden, kasten, gasveren voor als rem, versnellings-, gas-, choke-, vergrendelings, koppelings en trek-duw, kabel.

ALGEMEEN

Van der Veer Kabel B.V. is specialist in kabel voor mechanische overbrenging. Voor toepassing in o.a. rijwielen, kleine voertuigen, rolstoelen, bedden, kasten, gasveren als voor rem, versnellings-, gas-, choke-, vergrendelings, koppelings en trek-duw, kabel.
Verder leveren wij kabels voor het afhangen van systeem plafonds, verlichting, reclameborden, etc.
Door de eigen produktie van o.a. bevestigingsnippels, klemnippels, persnippels en stelnippels kunnen wij aan zeer veel klantspecifieke eisen voldoen.
Onze know-how gecombineerd met de materiaalkennis staan borg voor de beste oplossing van uw probleem.

ONS DOEL

Van der Veer Kabel BV. heeft zich tot doel gesteld om zwaar mogelijk aan de specifieke eisen van de klant tegemoet te komen. Als innovatief bedrijf werken wij volgens de in de branche gebruikelijke regels en NEN – normen.

BEDRIJFS PROFIEL

Het familiebedrijf van der Veer bestaat sinds 1955 en heeft zich in de jaren na de oprichting steeds verder ontwikkeld in het produceren van bedieningskabels en draaiwerkzaamheden. Het bedrijf van der Veer Kabel B.V. staat garant voor het leveren van kwaliteitwerk, service en garantie. Verder is het bedrijf aangesloten bij de Metaalunie en de regionale Verenigde Maakindustrie Oost. Van der Veer Kabel B.V. levert volgens de leveringsvoorwaarden van de Metaalunie.