Over ons

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

WAT DOEN WIJ

Onze hoofdactiviteit is nog steeds het draaien in de diameters 1 tot 65 mm. Hiervoor beschikken wij over ca. 4 machines van de merken MIYANO , STAR , GILDEMEISTER en TORNOS. 

24/7 is en blijft onze uitdaging, zodat we snel kunnen schakelen en korte levertijden kunnen realiseren. Om onze klanten een compleet product te kunnen aanreiken zijn wij in staat om de assemblage van de producten die wij vervaardigen te verzorgen.

In samenwerking met onze toeleveranciers kunnen wij ook nabehandelingen zoals verchromen, verzinken, vernikkelen, anodiseren en zwarten en dergelijke voor u verzorgen. 

Indien wij participeren in uw projecten verzorgen wij ook uw protoseries of tijdstudies.

Calculatie en/of Levering kan geschieden middels tekening of monster van de klant. Seriegroottes van middelgroot tot zeer groot is onze specialiteit. Snelle en flexibele levering gaat bij ons hand in hand met een strenge kwaliteitscontrole. Mogelijkheden om klantgericht te werken en mee te denken zijn volop aanwezig.

Ons doel is om u als klant van dienst te zijn met een product van hoge kwaliteit en tegen een scherpe prijs.

EEN BETROUWBARE LEVERANCIER

Metaalbedrijf J. van der Veer Metaal B.V. is sinds de oprichting (1955) actief in verspanende en niet verspanende metaalbewerking en in het vervaardigen van bedieningskabels (van der Veer Kabel B.V.). Met afnemers in binnen- en buitenland voor : Rijwielindustrie Electro technische benodigdhedenZiekenhuisbenodigdheden Machinebouw Apparatenfabriek Computer hardware En diverse andere industrieën en toepassingen. Sindsdien is er veel veranderd en onze onderneming is met die verandering meegegaan. Een modern machinepark is daarvan het gevolg en gemotiveerde medewerkers brengen kennis en ervaring in bij het gebruik daarvan. Zij zijn mede de sterke punten in een gezonde onderneming. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe technieken en mogelijkheden tot verbetering. Deze drang om te innoveren maakt dat van der Veer metaal streeft naar een optimale symbiose van kennis en vakmanschap. De bekroonde kwaliteit van Metaalbedrijf van der Veer staat voor stipte en correcte leveringen, concurrerende prijzen en producten die voldoen aan uw specificaties. 

WERKVOORBEREIDING

Zodra u uw order heeft geplaatst wordt deze verwerkt in ons ERP-systeem en ontvangt u indien gewenst per e-mail een orderbevestiging.

Via het ERP-systeem wordt de werkvoorbereiding aangestuurd.

Het betreft:

  • Productieopdrachten
  • Gedigitaliseerde tekeningen en CAD-tekeningen
  • CNC-programma’s

Hierdoor wordt een eenduidige verwerking van orders gerealiseerd en zijn alle gegevens digitaal beschikbaar op de werkplek.